Challenge

Særlig sensitiv, accepter din spiritualitet Challenge

Gå fra modstand og frygt, til klarhed og accept på 4 dage

På 4 dage kan du gå fra modstand og frygt, til klarhed og accept, så du tør stå ved hvem du virkelig er

Vi starter MANDAG d. 8. marts kl. 16.00, online

Det er helt GRATIS at deltage.

At være særlig sensitiv, kan i sig selv være en udfordring, men når du så også er spirituel, kan det skabe modstand og frygt.

Det kan være svært  og en udfordring, at vise hvem du egentlig er, inderst inde. For du kan hurtigt komme til at føle dig forkert og at du ikke passer ind.

På de 4 dage vi har sammen, vil jeg hjælpe dig, så du bliver mere klar på, hvilken gave du egentlig har.

At det er forbundet med særlige evner, som du kan være stolt af. At det er helt okay, at være som du er og at du lærer at se fordelene. Du er unik som du er, og du tør være dig.

  1. dag, taler jeg om det at være særlig sensitiv, både det der kan være svært, men også det der gør dig til noget specielt, “Gaven”.
  2. dag, taler jeg om at være spirituel og hvilke muligheder du har for at udvikle din spiritualitet, med hensyn til din sensitivitet.
  3. dag, taler jeg om modstand og frygt. Hvad er det der får dig til at føle som du gør? Er modstand og frygt altid noget dårligt? eller kan det faktisk være genstand til udvikling.
  4. dag, taler jeg om forståelse og accept. Med forståelse for hvem du er, vil det blive lettere at acceptere dig, som du er.

Der vil være opgaver du skal lave efter de enkelte lektioner, og der vil på nogle af dagene, være visualiseringer.

Om mig – Dorte Hartmann

Jeg har altid følt mig anderledes og forkert. Følt mig ensom, selv om der er mennesker omkring mig.

Jeg har aldrig rigtig følt at min familie forstår hvem jeg er. Selv om jeg holder meget af min familie, har jeg ikke følt at jeg hører til.

Jeg har flere uddannelser bag mig, og jeg har taget et hav af kurser, af forskellig art. Alt sammen i håb om at finde ind til mig selv.

Min lange rejse har gjort mig i stand til at forstå hvem jeg er, og har ført til accept af mig selv, helt ind i hjertet.

Den viden jeg har, vil jeg gerne dele med dig.