Klienterne skriver

Kranio sakral terapi

En omsorgsfuld og kærlig behandling fra start til slut….. engleblide hænder, og en vidunderlig fornemmelse for hvad kroppen gemmer på… og hvordan det kan afhjælpes. Jeg kom med efterveer af en hjernerystelse og et piskesmæld, hvilket begge dele blev behandlet. Nu kan jeg dreje hovedet uden at det spænder. Skønt og effektivt

Charlotte
November2019

“Gaven i maven”

lad mig starte med at sige tusind tak. Jeg er fuld af taknemlighed!

Siden behandlingen har jeg ikke været forstoppet en eneste gang. 

Jeg har fået mit liv tilbage så at sige, fordi at det var en kæmpe klods om foden at være så fysisk udfordret igennem 3 år. Så det er jeg evig taknemlig for.

Jeg føler mig lettere, stærkere og fuld af energi. Jeg er mere tilfreds og selvsikker med min krop, min mave er endelig naturlig flad som den burde. Jeg skal ikke længere bekymre mig om hverdagen eller mit forbrug af afføringsmiddel, økonomisk.

Samtidig har jeg kunne få et mere afslappet forhold til mad hvor jeg førhen var meget kontrollerende og angst for hvad jeg spiste og den efterfølgende påvirkning af det.

Jeg er begyndt at mærke mere efter i kroppen hvad der er de rigtige beslutninger.

Jeg er mere realistisk i forhold til mine bekymringer

Jeg er meget mere opmærksom på at være et sensitivt væsen og prøver at være forsigtig omkring hvor jeg lægger mine energier.

Det har i svære situationer hjulpet mig meget at vide hvorfor jeg reagerer som jeg gør.

Jeg øver mig meget i at kunne give slip på dårlige energier og bekymringer. Det er svært men jeg ved at bevidstheden er den vigtigeste nøgle her.
Emilie,  2019

“Gaven i maven”

Interessant hvordan mit indre har det efter behandlingen hos dig.

Der er meget mere ro, ingen mavepine og ret fri fra diverse følelser såsom skyld og dårlig samvittighed.
Anny,  2019

“Gaven i maven”

En ualmindelig oplevelse på en almindelig tirsdag. En gave til mig selv, der ikke blot blev en gave i maven, men en total oplevelse.

Det er svært at forklare hvad det er der sker, men resultatet er fantastisk.

Jeg har haft en ro, ikke kun i maven, men i hele kroppen. Jeg har et hjerte der er fuldt til bristepunktet af klæde og kærlighed.

Dorte er både professionel, velforberedt og engageret og jeg har kun rosende or at sige om hende.

Januar 2019.
Charlotte.

”Gaven i maven” terapi på et barn.

Frederik 10 år, er en meget forsigtig og stille dreng. Han er under udredning på børnepsyk.
Man er ret sikker på at Frederik har en diagnose.
Mor er dog ikke så sikker, men vil selvfølgelig gerne hjælpe sin dreng, hvorfor udredningen er i gang.
Inden Frederik skal i terapi hos mig, har mor og Frederik, snakket om, at man kan komme til at lægge ”ting” (følelser, oplevelser m.m.) ned i maven, hvor de kan forstyrre.
Dagen hvor Frederik skal i terapi, kommer han sammen med mor og en storebror.
Broderen er meget snakkende og pjattede, og vil gerne være midtpunkt.
Jeg prøver at sporer mig ind på hvad Frederik tror der kan ligge i maven, og Frederik svarer ved at tale til sin mor. (hvisker næsten)
Frederik bror er forstyrrende for processen, så mor og bror går en tur, medens Frederik er i terapi.
Frederik er stadig utryg, men det er bedre for ham, end at bror forstyrrer, (siger han)
Jeg tester ved muskeltest, at Frederik har 4 ting i maven.
Vi finder frem til at en af dem, er svigt, jeg forklarer hvad svigt betyder, og Frederik, som er en klog dreng, fortæller om en episode, hvor en kammerat svigter en legeaftale og leger med en anden.
Frederik forstår godt hvad svigt er.
Jeg laver selve terapien på Frederik, og imens ligger Frederik med en lille blød bold, som giver ham lidt tryghed.

Efter terapien, spørger jeg om Frederik har lyst til noget?
Vi hygger med cola og hjemmebagte snegle, som Frederik har haft med (Frederik har bagt sneglene sammen med mor)
Vi går rundt og ser på vores hus, og Frederik snakker som et vandfald.
Da mor og bror kommer tilbage efter deres gåtur, er det en meget snakkende dreng de møder. Mor er meget overrasket over at se sin søn, sådan.

Mor fortæller:

Da de forlod klinikken, tog de ind på en stor legeplads, resten af eftermiddagen, hvor de hyggede og legede.
Normalt når Frederik kommer sådan et sted, vil han gå rundt i udkanten af legepladsen.
I dag gik Frederik direkte ind midt på legepladsen og tager kontakt med andre børn.
Frederik leger og hygger sig.
På et tidspunkt kommer Frederik og fortæller at nu vil han gerne hjem. Han er nemlig rigtig god til at mærke sig selv og sine behov.
Første skoledag efter terapien, kommer Frederik hjem med 4 klassekammerater (2 drenge og 2 piger)
Mor er meget overrasket, men glad. Det er aldrig sket før.
Frederiks brødre bemærker at han er mere aktiv i samtalerne når de spiser aftensmad.
De bemærker den store forandring der er sket.
På børnepsyk, får Frederik ingen diagnose, men de konstaterer blot at Frederik er genert, og det kan han vokse sig fra.
I skolen går det også meget bedre, det er mærkbart at Frederik har forandret sig.
Mor siger at det er en helt ”anden” dreng hun har fået.
Ind imellem kan Frederik godt komme til at putte ting ned i maven, men så hjælper mor med at flytte dem igen. Mor er fantastisk til at ”se” sine drenge, og hjælpe dem på sporet igen.

Nu 1½ år efter terapien, er Frederik stadig den glade og udadvendte dreng, som forlod min klinik lige før påske 2016.
Og der sker stadige forandringer, som er godt for Frederik.

Påsken 2016

Gaven i maven

I mandags havde jeg fødselsdag, og jeg havde besluttet at give mig selv en gave. Problemet var så, at jeg ikke kunne beslutte mig mellem de 2 ting, som jeg havde valgt, så jeg kom til at give mig selv begge ting  Den ene gave må i vente til næste uge med at høre om, men den anden vil jeg fortælle om her.

Jeg har læst en bog af Gina Asbjerg som hedder “Gaven i maven – forvandling til Mester i eget liv”, og jeg blev ret interesseret i, hvad det er for noget. Helt kort fortalt skriver Gina i bogen, om hvor alle mennesker lægger vores oplevelser, følelser, traumer og hvad vi ellers har med os gennem livet. Nogen ting lægger vi i hjertet, som er der hvor vi kan forstå, tilgive, rumme og acceptere disse ting. Andre ting lægger vi i maven (solar plexus), som er det sted vores ego bliver styret fra. Her kan vi ikke rumme, tilgive, acceptere og derfor fylder vi vores mave op med ting, som ikke hører til der. Når vi har ting liggende i maven bliver både vi, og vores krop, stressede, og det påvirker både vores immunforsvar og vores organer. Derfor er det vigtigt, at man flytter de ting man gennem livet har placeret i maven, op i sit hjerte, hvor der er plads og rummelighed til dem.

Gina skriver på sin hjemmeside, at de fleste mennesker har mellem 10 og 60 ting i maven, som hun gennem hendes behandlinger hjælper med at få fjernet og renset ud i. Nu er hun begyndt at lære sin metode videre til andre behandlere, og min ene gave til mig selv var en “Gaven i maven”-behandling hos Dorte Hartmann, som har lært metoden af Gina Asbjerg.

Inden jeg kommer til den aftalte tid, skal jeg have læst bogen (så vi ikke skal bruge tid på forklaring af metoden), og jeg skal lave en såkaldt “skodliste”. Her skriver man alle de ting på, som gennem livet har været skod. Det kan være alt fra oplevelser, følelser og personer.

Da jeg kommer gennemgår vi min skodliste, og Dorte tester med kinesiologi, at jeg har 64 ting liggende i min mave. Det er flere ting, end jeg har skrevet på min liste, så vi finder de sidste ting også ved hjælp af kinesiologi. Da alle 64 ting er fundet frem, laver Dorte, det jeg næsten vil kalde en “fra mave til hjerte – ceremoni”, hvor hun ved hjælp af ord og vores hænder flytter mine 64 ting op i hjertet. En meget fin og rørende proces. Jeg kunne faktisk mærke en klump fra min mave forsvinde. Det var en dejlig fornemmelse.
Ved hjælp af kinesiologi testede hun også min krops velbefindende, og hvad jeg kan gøre for at hjælpe min krop. Vi fjernede et par ubalancer, som jeg også havde fået skabt, ved hjælp af “The healing code” (som du selv må læse dig frem til hvad er), og vi gik alle mine chakra igennem i en dejlig meditation.

Sådan en behandling tager ca. 3 timer, og jeg kom som ét menneske, men jeg forlod Dorte som et andet menneske. I hvert fald indeni. Da jeg kom hjem i går var jeg træt. Virkelig træt. Men min krop har også været på hårdt arbejde med hele 64 ting liggende i maven, så det er vist meget naturligt. I nat har jeg sovet fantastisk, og i dag har jeg en helt ny følelse i min krop. Jeg er stadig træt, men min krop er lettet på en eller anden måde. Jeg er helt sikker på, at jeg godt kan mærke, at de 64 ting er flyttet fra min mave. Jeg er blevet renset – nulstillet. De ting, som jeg allerede nu ville være blevet irriteret over i dag, har slet ikke generet mig. De bekymringer, som jeg ville have haft, har ikke været der. Og jeg føler mig bare meget mere rummelig og overskudsagtig i dag.

Jeg er så glad for at jeg valgte at give mig selv den fødselsdagsgave, og jeg er spændt på hvilke forandringer jeg kommer til at bemærke henover de næste par dage.

Og lidt mere personligt – så fik jeg i går testede mine nyrer. De virkede kun 76% ud af de 100%, som de normalt virker ved fødslen. Det blev nulstillet, så de nu virker 100% igen, og det er jo dejligt. Det tænkte jeg ikke, jeg ville mærke noget til, da jeg jo heller ikke vidste, at de ikke virkede optimalt, da jeg ankom. Men… Jeg har tisset mange flere gange end jeg plejer på et døgn (og det startede faktisk allerede mens jeg var hos Dorte), så nu er jeg da ikke i tvivl om, at der er sket noget med mine nyrer. Det var bare en lille bonus info til jer 

Katja. 18. november 2015

Reiki I

Jeg er blevet uddannet til reiki 1 healer hos Dorte. Jeg valget bevidst at bruge Dorte som mester, da jeg er meget sensitiv, og mange mennesker på et hold, ikke er mig. Her kunne jeg være mig, i Dortes eget hjem, det gjorde mig tryg, jeg har aldrig fortrudt mit valg, og ville gerne fortsætte min healing hos Dorte.

Victoria, august 2014