Spirituel coaching

 

 

Spirituel coaching, er hos mig meget mere en blot en coaching.

Jeg arbejder ud fra et energetisk perspektiv, som betyder at jeg arbejder i et “rum” der er specielt for vores session.
Jeg har altid inviteret både dine og mine guider med i dette rum, inden vi starter vores session.

Jeg bruger min store “værktøjkasse” i det omfang det er gavnligt for din session. Så hvis du booker et forløb, vil du opleve at ikke 2 sessioner forløber ens.

Jeg har til hensigt at give dig så meget med, at du kan arbejde selvstændigt, mellem sessionerne.

Hvis du booker et forløb, skal du regne med at du skal arbejde videre selv, mellem sessionerne.

Et coaching forløb, hos mig kan indeholde både visualiseringer, teknikker fra mine mange redskaber, og i visse tilfælde også selv studie. Ligesom jeg i nogen tilfælde også “behandler dig” med fjern teknikker.

Et coaching forløb er aldrig planlagt på forhånd. Det kommer altid an på hvad du vil have løst af problematikker. Og du vil oftest ikke ende der, hvor du selv havde forventet. 

Om du vælger en enkelt session, for at få løst en enkelt udfordring, eller du vælger et forløb, så er du altid velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, og få en halv times gratis afklaring.

 

 

 

Klienterne skriver:

Dorte satte lys på essensen af min problematik, på en måde jeg aldrig har oplevet før. Det var utrolig rørende og givende.
Det skete i et balanceret tempo, da hun har en særlig evne til at være klar og konkret – samtidig med at der er tid, nærvær og omsorg. Jeg følte mig lyttet til, og jeg er overrasket over hvad en spirituel coaching kunne give mig. Det kan klart anbefales, da det har givet mig nogle nye indsigter og perspektiver på min problematik, som jeg ikke tror jeg ellers ville have opnået.
Kh Marie
 
 
Ved en spirituel coaching session hos Dorte Hartmann fik jeg ryddet godt op i mine fortællinger om mig selv. På en god måde fik hun gjort de forhindringer der ligger på min vej mere overskuelige og styrket min tro på mig selv. De forhindringer, som jeg selv havde bygget op, pillede hun kyndigt ned og kom med konkrete råd til hvordan jeg kommer videre.
Tak Lis ❤